Centrul Don Bosco România

Gandul zilei

"A pacatui inseamna a prefera celor propuse de Dumnezeu ceea ce noi singuri ne propunem."

MTS - Constanța 2019

În perioada 5-7 aprilie 2019, un număr de peste 150 de tineri din Constanța, Bacău și Chișinău au participat la Meeting-ul MTS care a fost organizat la Oratoriul Don Bosco din Constanța.

MTS (Mișcarea Tineretului Salezian) este un eveniment mult așteptat de tinerii din România și Republica Modolva. Este o experiență de încheiere a anului formativ pentru animatorii din oratoriile noastre dar și o experiență care aprinde acea „scânteie” de care este tot mai mare nevoie.

Evenimentul din acest an a avut ca oaspeți doi salezieni: Don Piero Pietrobelli și Iosif Tulbure.

Sloganul întâlnirii a fost „Eu sunt o misiune pentru viața tuturor”. Tinerii au fost invitați la momente de reflecție asupra vieții lor pornind de la întrebările „Cine sunt?” și „Pentru cine sunt?”. Un aspect important, pe care s-a punctat, a fost cel despre dăruire. Viața capătă mai mult sens și profunzime atunci când omul dăruiește celorlați din timpul său, din cunoștințele și iubirea sa.

Sâmbătă, 6 aprilie, s-au organizat ateliere artistice, iar tinerii au avut posibilitatea de a se exprima prin teatru și dans. N-au lipsit momente de rugăciune împreună, socializare, jocuri și serate petrecute în spiritul familiei saleziene.

În încheiere dorim să adresăm un cuvânt de mulțumire tuturor celor care au participat la acest eveniment pentru entuziasmul, bucuria și implicarea în toate activitățile propuse.


Ne vedem la anul la Chișinău!


MTS 2019 MTS 2019 MTS 2019 MTS 2019 MTS 2019 MTS 2019 MTS 2019 MTS 2019 MTS 2019 MTS 2019

Creat de: editor

Nr vizitatori: 850436
Harta Site Politică de confidențialitate